Ondek de 9 geheimen van de Milandhof

Lees verder

Beste Bezoeker

Welkom bij De Milandhof! Wat leuk dat ik de negen publieke geheimen van De Milandhof aan u mag onthullen. In de regio Zegveld is onze prachtige evenementenlocatie immers al een begrip, maar dat is nog niet bij iedereen bekend. We hebben daarom deze pagina samengesteld, zodat ook u een mooi beeld krijgt van de unieke mogelijkheden bij De Milandhof.

Als bedrijfsleider heb ik de afgelopen 20 jaar al veel meegemaakt in De Milandhof. Ooit heeft het gebouw, dat gelegen is in de dorpskern van Zegveld, als gemeentehuis gefunctioneerd. Inmiddels is het dat al lang niet meer en hebben we de locatie omgebouwd tot een modern partycentrum met diverse zalen, een evenementenhal en een gerenommeerd restaurant Spies & Spijs.

Van oorsprong heb ik altijd gewerkt als traiteurslager. Vanuit die ambacht heb ik mijn passie ontwikkeld voor culinair eten en evenementconcepten. Ik ben niet de enige met die passie, iedereen uit ons team heeft gastvrijheid en service in het DNA.

Onze gedreven professionals zijn op hun best als ze zich mogen bezighouden met creatieve plannenen het vertalen van de wensen van de gasten naar een mooi concept. We halen allemaal energie uit blije gasten die met een tevreden gevoel naar huis gaan. Iedereen kent de uitspraak dat beeld meer zegt dan duizend woorden. Ik nodig u daarom van harte uit om eens een kijkje te komen nemen. Ik geef u graag een persoonlijke rondleiding.

Tot ziens in De Milandhof!
Lauw Uittenbogaard
Bedrijfsleider De Milandhof
0

Publieke Geheimen

Midden in het
Groene Hart
De Milandhof is uitstekend bereikbaar vanuit Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Midden in de natuur, lekker even weg, zonder uren in de auto te zitten. Bij De Milandhof bent u altijd midden tussen de mensen. Verbindingen leggen doen we al jaren. Als dorpshuis en volwaardig evenementcentrum is De Milandhof de centrale plek waar jong, oud en iedereen daartussen bij elkaar komen. Succesvolle evenementen organiseren is ons vak en we doen dit met heel veel plezier. Het begint bij onze eigen infrastructuur. De Milandhof is bijvoorbeeld rolstoelvriendelijk
0
Gratis parkeren
Rondom De Milandhof is gratis parkeergelegenheid. Of u nu met een grote groep komt, of met een klein gezelschap: parkeren is in de regel nooit een probleem. Bij grote groepen zorgen wij ook voor parkeerregelaars, om het verkeer in goede banen te leiden. Ook kunnen uw gasten hun fiets gemakkelijk kwijt. Uiteraard zijn er laadpalen voor uw elektrische auto of e-bike. Met het openbaar vervoer zijn we lastiger te bereiken. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Woerden. Vanuit daar kunnen uw gasten met een bus naar Zegveld. Let wel, deze rijden beperkt.
0
Zakelijk, met een thuisgevoel
De Milandhof is bij uitstek de locatie voor zakelijke events. Maar wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons altijd thuis voelt. Dat doen we door onze persoonlijke en oprechte service en advies. Even weg van de grote stad. Midden in de polder. Nederlandser kan het niet. Juist de zakelijke markt komt vaak bij De Milandhof over de vloer vanwege het thuisgevoel. Voor een bedrijfsfeest zijn onze zalen een ideale omgeving. U ziet dit bijvoorbeeld in de verzorging van het eten en drinken terugkomen. In ons Restaurant Spies & Spijs, maar ook in de Polderzaal loopt u zo de keuken binnen. Zo voelt u zich echt thuis!
0
Evenementen-concepten
Wij helpen u graag om uw doel van het evenement te behalen. Dit doen we door, samen met u, het juiste concept te kiezen. Dat is de basis om van uw evenement een succes te maken. We kijken tevreden naar het verleden maar ook naar de toekomst waarin we samen met u fijne bijeenkomsten organiseren. De Milandhof is ooit begonnen met het organiseren van themaavonden, denk aan comedy cafe’s, Hollandse glory, magic nights en complete discoclubs. Deze ervaring komt ons goed van pas! Samen met u bedenken we graag weer geheel nieuwe concepten, om deze tot in de puntjes uit te werken en uit te voeren. Wij adviseren u gedurende de voorbereidingen, tijdens en na het evenement. Doordat we flexibel zijn komen we snel met oplossingen.
0
Tot in de puntjes geregeld
Van het eerste moment dat u contact met ons legt tot na uw evenement; bij ons heeft u altijd het gevoel dat u in de watten wordt gelegd. Dat komt omdat we alles tot in de puntjes regelen. We houden graag de snelheid erin en bewegen flexibel mee met uw wensen en behoeften. Uiteraard zijn ook de catering en techniek altijd tot in de puntjes geregeld. Wij zien beide zaken als topsport: alles moet perfect zijn en alleen het beste is goed genoeg voor onze gasten. En ook dat draagt ware bij aan uw zorgeloze gevoel, want u heeft (vrijwel) nergens omkijken naar. Een heerlijk ontspannen gevoel!
0
Altijd een beetje meer
Bij De Milandhof draait alles om service. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen dat deze uitmuntend worden uitgevoerd. Sterker nog, we zorgen er voor dat alles net even iets beter is geregeld dan u mag verwachten. In alle rust werken we samen met u naar het door u georganiseerde evenement. Zodra de druk echt op de ketel komt, en die komt altijd, willen we dat u en wij goed voorbereid zijn. De mogelijkheid om u van dienst te zijn nemen we erg serieus. Ook voor grote evenementen geldt; mensen hebben allemaal hun eigen wensen. We proberen daar in te voorzien door altijd dat beetje meer te geven. U ziet dit terug in kleine dingen zoals bloemen op tafel maar ook in grote dingen zoals de techniek die we leveren. De Milandhof werkt samen met partners die de modernste technologie in huis hebben. Een mega LED-scherm, plug and play DJ-oplossingen en complete conceptuele inrichtingen, alles is mogelijk. Flexibiliteit is onze tweede natuur.
0
Vele mogelijkheden
Geen vraag is te gek. Bij De Milandhof zijn we door onze jarenlange ervaring in staat om aan iedere wens te voldoen. En eerlijk is eerlijk, hoe gekker de vraag, hoe leuker wij het vinden om dat voor elkaar te boksen. U kunt bijna geen nee verwachten bij De Milandhof. Met enthousiasme grijpen we iedere uitdaging aan. Onze verschillende zalen bieden verschillende mogelijkheden. Voor grote groepen beschikken we over een black-box oplossing. Vaak worden hier concerten, (bedrijfs)feesten en uiteenlopende evenement georganiseerd. We denken graag mee vanaf het begin bij de conceptontwikkeling. Laat de verzorging helemaal aan ons over of houd de touwtjes gewoon zelf in handen, er zijn vele mogelijkheden. De Milandhof beschikt over een aantal verschillende zalen met ieder een eigen karakter. Knus en intiem of groot en professioneel? Het concept wordt altijd doorvertaald naar een mooi evenement.
0
Jarenlange ervaring
We genieten al jaren van naam en faam in de regio. Met onze ervaring kunnen we aan vrijwel alle wensen voldoen. Het draait om u en uw gasten en dat ziet u ook duidelijk bij ons terug. Wij helpen u graag om uw doelen te bereiken. Kortom, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en we geven daarom graag net dat beetje extra. De Milandhof stimuleert mensen uit stad en land om bij elkaar te komen. Echt aandacht voor elkaar hebben gebeurt niet zomaar. De Milandhof speelt daarin graag een belangrijke rol.
0
Altijd een totaalbeleving
Of het nu details zijn, of juist grote thema’s, wij zorgen dat uw gasten altijd naar huis gaan met het gevoel van een ‘totaalbeleving’. Geen detail wordt door ons team over het hoofd gezien en dat merkt u al bij binnenkomst. Een goed voorbeeld is ons restaurant Spies & Spijs. Daar beleeft u een heerlijke avond weg. Onze passadores komen langs aan uw tafel. Voor een vaste prijs kunt u onbeperkt genieten van de Rodizio Grill en uitgebreide buffetten met heerlijke vlees- en vissoorten, saladebar, dessert en onbeperkt drankjes. In onze Polderzaal laten we ook een unieke beleving terugkomen. De buffetten worden daar geserveerd in een prachtige open keuken, waar ook onze chef-kok aanwezig is. Zo voelt u zich op en top thuis en kunt u een fantastisch feest vieren, waar een persoonlijke vibe de boventoon voert. Ook voor grotere feesten worden concepten in een totaalbeleving doorgevoerd. Zo bouwden we de evenementenhal in no time om tot een comedy-café. Wederom geldt: niks wordt over het hoofd gezien.

Vraagvandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Bel ons

0348-691397

Adres

De Milandhof
Middenweg 2
3474 KC Zegveld

Op de hoogte blijven?

Schrijf uzelf nu in voor updates, promoties en informatie over de Milandhof en evenementen.

Er wordt 100% vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan.