bruiloften1

Bruiloften

Een bruiloft kan op veel verschillende manieren gevierd worden. Waar u ook voor kiest, wij weten altijd de juiste toon te vinden, met als resultaat een dag waar u altijd met plezier op terug zult kijken.

Onze party adviseur is u graag van dienst met het maken van een programma en tijdschema. Tevens kunnen wij u adviseren over een receptie, feestavond, diner, buffet, etc. U geniet onbezorgd en wij zorgen voor de rest!

Trouwlocatie!
U kunt uw huwelijksvoltrekking natuurlijk houden in het gemeentehuis, maar het kan ook in Gasterij de Milandhof. Gasterij de Milandhof is namelijk een officiële trouwlocatie van de gemeente Woerden. Onze prachtige zalen kunnen naar wens worden ingericht. 

knop info

Huwelijksjubileum

Of u nu 5 jaar of 50 jaar getrouwd bent, het is elke keer weer een mijlpaal en dat moet gevierd worden. U bent daarvoor bij Gasterij de Milandhof aan het juiste adres.
U kunt uw feest op veel verschillende manieren invullen. U kunt denken aan een feestavond, gezellige middag of ochtend met, indien gewenst, aansluitend een buffet of diner. Waar u ook voor kiest, wij weten altijd de juiste toon te vinden, met als resultaat een feest waar u altijd met plezier op terug zult kijken.

 knop info

Verjaardagen

Natuurlijk wilt u een verjaardag vieren met uw familie en vrienden. Maar om dat thuis te organiseren brengt vaak veel voorbereiding, spanning en rommel achteraf. Of misschien heeft u helemaal geen ruimte thuis om alle gasten te ontvangen. Vier uw verjaardag gewoon buitenshuis in één van de sfeervolle zalen van Gasterij de Milandhof.

Onze party adviseur wil graag uw persoonlijke wensen inventariseren om vervolgens een goed en soepel verlopend programma op te stellen. Op basis daarvan brengen wij geheel vrijblijvend een offerte uit, die tegemoet komt aan al uw wensen en – belangrijker nog – past in uw budget.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij bieden u graag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u naar tevredenheid een voorstel kunnen doen, passend bij uw budget.

knop info